Privacybeleid

Privacybeleid Incentro Nederland B.V.

Laatst gewijzigd: 29 mei 2018

Je privacy is voor Incentro Nederland B.V. van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens op een veilig manier bewaren en dat wij deze verwerken voor het doel waarvoor jij de gegevens hebt verstrekt. In deze privacyverklaring leggen we uit welke gegevens verzameld worden op de website van Incentro (www.incentro.com), hoe we de gegevens verwerken en hoe we er op een goede manier mee omgaan.

bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Incentro Nederland B.V.
Website: https://www.incentro.com
Inschrijfnummer KvK: 27262898
BTW-nummer: NL812583784B01

Om onderscheid te maken tussen verschillende diensten heeft Incentro Nederland B.V. verschillende websites in beheer. Dit privacybeleid geldt ook voor de volgende websites:

  • www.chromeboxformeetings.nl
  • www.safehub.nl
  • www.werkenbijincentro.nl

contactformulier en nieuwsbrief

Op onze websites kun je door het invullen van contactformulieren met ons in contact komen, aanvullende content downloaden, je inschrijven voor (nieuws)updates of jezelf inschrijven voor evenementen. Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, telefoonnummer en in sommige gevallen naw-gegevens of aanvullende informatie over jouw functie.

Het opslaan van deze gegevens in onze klantenbestand is een noodzakelijke verwerking om jou verder te kunnen helpen. Deze gegevens hebben wij ook nodig om jou in de toekomst persoonlijke en relevante informatie toe te sturen. Je kunt op ieder moment afmelden voor deze manieren van contact. Elke e-mail bevat een namelijk afmeldlink. Je kunt dit ook aangeven als je wordt gebeld. Wij bewaren deze informatie zo lang het nodig is om zeker te weten dat je tevreden bent met onze dienstverlening. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken.

Je kunt je ook abonneren op onze maandelijkse nieuwsbrief. Hierin lees je nieuws, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen middels de afmeldlink in de nieuwsbrief. Jouw e-mailadres wordt alleen met jouw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Je wordt verwijderd van die lijst zodra je het abonnement hebt opgezegd. Verder zullen jouw contactgegevens niet gedeeld worden met andere partijen voor commercieel doeleinden.

Het verwijderen van jouw persoonsgegevens kan op aanvraag via de contactgegevens onderaan de pagina. Verder worden gegevens rondom een sollicitatie (naw-gegevens, cv, foto) automatisch verwijderd na zes maanden.

cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes met informatie die op je computer worden geplaatst bij het bezoeken van een website. Middels deze cookies zal onze website jou herkennen als bezoeker. Informatie die je met ons gedeeld hebt, bijvoorbeeld door het invullen van een contactformulier, zal hiermee automatisch ingevuld worden bij een nieuwe contactaanvraag.

Bezoek je onze website voor het eerst? Dan plaatsen we functionele cookies die nodig zijn voor het functioneren van onze website. Denk hierbij aan de taalinstelling, bijhouden van jouw cookie goedkeuring of het tellen van paginabezoeken. Hierbij wordt een cookie geplaatst door Incentro en Google Analytics. De gegevens worden anoniem opgeslagen en verwerkt met onze analytische software.

We tonen verder een cookie-melding om de website-ervaring te verbeteren en daarbij willen we analytische en tracking cookies plaatsen. Met jouw goedkeuring kunnen we beter in de gaten houden door wie en hoe onze website wordt gebruikt. Zo kunnen we een profiel maken van jouw interesses aan de hand van de pagina’s die je bezoekt, tijden van jouw bezoeken en contactmomenten. Hiermee kunnen we onze website en dienstverlening verbeteren. Er worden hierbij cookies geplaatst van Google Analytics, Hotjar en Hubspot.

We hebben de nodige verwerkersovereenkomsten afgesloten met onze partners. Daarin staan strikte afspraken over welke gegevens worden opgeslagen en verwerkt. Zo laten we niet toe dat jouw gegevens worden gedeeld met derde partijen. Ook kun je bij onze partners lezen hoe zij omgaan met hun gegevens.

Het verwijderen van deze cookies is mogelijk en kun je via je eigen browser opzoeken verwijderen.

verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

We hebben de nodige verwerkersovereenkomsten afgesloten met onze partners. Daarin staan strikte afspraken over welke gegevens worden opgeslagen en verwerkt. Ook laten we niet toe dat jouw gegevens worden gedeeld met derde partijen behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn.

bescherming van jouw privacy en gegevens

In ons beleid hebben de nodige veiligheidsmaatregelen genomen om het verlies, het onrechtmatig gebruik te voorkomen van gegevens die wij opslaan en verwerken. Een security officer is aangesteld bij ons en zet zich namens Incentro in voor de informatiebeveiliging binnen onze organisatie. We zijn ook ISO27001 gecertificeerd.

Wij slaan niet meer persoonsgegevens dan noodzakelijk om onze bezoekers zo goed mogelijk te helpen en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

  1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:
    a. de uitvoering van een met jou gesloten overeenkomst;
    b. de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
    c. de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij jouw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;
  2. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

Wij bewaren jouw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

toegang tot jouw gegevens

Als je vragen hebt of graag wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we jouw gegevens aanpassen of verwijderen.

klachten

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan kun je ons altijd contacteren en heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder; Autoriteit Persoonsgegevens.

contact

Heb je vragen over jouw gegevens? Of als je wenst te reageren op ons privacy beleid, kun je contact opnemen via het volgende e-mailadres: gdpr@incentro.com

Dit privacybeleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren.