Skateboard Federatie Nederland lid van NOC*NSF

Maandagavond is Skateboard Federatie Nederland toegetreden tot NOC*NSF. Een groot deel van de Nederlandse selectie was aanwezig in Papendal. Hier gaven zij, voorafgaand aan de algemene ledenvergadering van NOC*NSF, een spectaculaire miniramp-demonstratie. Als hoofdsponsor van onze mannen én vrouwen van oranje stonden wij natuurlijk vooraan!

Skateboard Federatie Nederland is opgericht in 2003 en de federatie is sinds 2004 in gesprek met NOC*NSF. Toen in 2016 bekend werd dat skateboarden in 2020 onderdeel van de Olympische Spelen in Tokio zou zijn, werd er een droom geboren #onboardfortokyo. Nu Skateboard Federatie Nederland zich aspirant-lid mag noemen van NOC*NSF is de Nederlandse selectie skateboarders weer een stapje dichterbij het verwezenlijken van deze droom.

SFN

“Skateboard Federatie Nederland is geweldig trots op deze mijlpaal!”, aldus Bram Waterman – voorzitter van de SFN. “Namens de federatie wil ik iedereen die zich de afgelopen jaren hard heeft gemaakt voor de federatie enorm bedanken, zonder hen zou het nooit gelukt zijn!”

Als sponsor van Skateboard Federatie Nederland zijn wij natuurlijk supertrots! Ben je geïnteresseerd in de achterliggende gedachte van ons sponsorschap? Klik dan even door naar dit artikel, of neem contact met ons op.