incentro sponsort het nk skateboarden street

We oefenen nog even voorzichtig op onze ollie, want op 29 september start het NK Skateboarden Street in Breda. Natuurlijk gaan we niet zelf het skatepark in, maar als hoofdsponsor zijn we nauw bij het toernooi betrokken. Ook kijken we hoe we de Nederlandse skateboarders vooruit kunnen helpen op weg naar de Olympische Spelen van 2020.

it in de skatehal

Naast financiële steun, willen we ook onze expertise voor de skateboardsport inzetten. Boardmember Paul Baan ziet genoeg kansen voor slimme IT-oplossingen in de wereld van kickflips, ollies en nose-grinds: ‘De jury werkt bijvoorbeeld nog met pen en papier, waardoor het lang duurt voordat de eindscores bekend worden gemaakt. We gaan proberen om hier een digitale oplossing voor te bieden.’

Maar ook op het gebied van cultuur staat Incentro voor de skateboarders klaar. Paul: ‘Skateboarders zijn eigenzinnige mensen, die vanuit hun overtuiging alles op hun eigen manier willen doen. Daar houden we van! We hopen dat we ze kunnen helpen om die eigenzinnigheid vast te houden, ook als ze straks op de Olympische Spelen staan. Cultuur is dan ook hét thema waarop we elkaar gevonden hebben. Het is de reden waarom we ontzettend uitkijken naar de verdere samenwerking.’

nk skateboarden: hoe, wat, wanneer?

Wil je graag een kijkje nemen bij het NK Skateboarden Street? Leuk, want wij zijn er ook. Het toernooi duurt van 29 september t/m 1 oktober, en vindt plaats in Pier 15, hét gloednieuwe skatepark van Breda. Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar. Ben je geïnteresseerd in ons sponsorschap? Klik dan even door naar dit artikel, of neem contact met ons op.