nieuwe workshop: in één dagdeel een roadmap naar data-driven werken

Data-driven werken is geen hype die morgen weer overwaait. Zeker niet als je bedenkt dat het Internet of Things enorme datastromen gaat ontketenen. Daarom is het voor veel organisaties van levensbelang dat ze hun veranderprocessen alvast goed organiseren. Omdat hier geen one-size-fits-all voor bestaat, hebben we een maatwerk product ontwikkeld dat hier een oplossing voor biedt: een data maturity workshop.

Al bij verschillende klanten is deze succesvol geïntroduceerd, waaronder KPN, gemeente Rotterdam en PostNL. Tijdens deze workshop helpen we je de juiste roadmap voor jouw organisatie te maken, zodat je klaargestoomd bent voor data-driven werken.

iets voor jou?

Ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van je organisatie, en stuur je op een data-driven werkwijze? Dan wil je waarschijnlijk weten waar je organisatie nu staat, en wat er nog moet gebeuren voordat je doel bereikt is. In dat geval is deze workshop iets voor jou.

dit ga je doen

Samen met onze expert verandermanagement Anja van der Lans en scrum master Caitlin van de Laak, creëer je inzicht in de huidige stand van zaken. Hoe ‘volwassen’ is je organisatie nu als het gaat om data-gedreven werken? Ook onderzoek je waar je naartoe wilt: met welke situatie ben je tevreden? Hierbij maken we gebruik van het door Incentro ontworpen Data Maturity model. Op basis hiervan maak je een roadmap met concrete acties, zodat je organisatie over twee jaar ook écht staat waar je wilt.

Tijdens de workshop van 1 dagdeel krijg je antwoord op de 3 volgende vragen:

data-status hoe staat jouw organisatie er nu voor?
roadmap welke stappen moet je gaan nemen?
concurrentie hoe data-driven zijn andere bedrijven?

meer weten?

Lees de blog van Anja van der Lans over de overstap naar data-driven werken. Heb je interesse of wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in. Wij helpen je graag met jouw data-uitdaging.

workshop aanvragen?

Bel ons gerust voor meer informatie, dan leggen we uit hoe we te werk zullen gaan en wat we van jou nodig hebben. Mail Anja of geef haar een belletje, dat vindt ze leuk!

Anja van der Lans
anja.vanderlans@incentro.com
+31654345393

meer weten? neem contact met ons op