Incentro-klanten lossen fileprobleem op

Onze opdrachtgevers en wij zijn het zat. Het concept ‘file’ hoort in het museum! We willen dat komende generaties ons keihard uitlachen om het idee dat wij achter elkaar aansloten en in slakkengang over brede asfaltwegen naar ons werk gingen. Files zijn anno 2016 net zo logisch als praatpalen langs de weg. Hou toch op!

Om dit te bereiken gaan we met een aantal bevriende opdrachtgevers de lift-off-uitdaging aan. De lift-off is een bewezen aanpak uit de school van Incentro om in korte tijd maximale creativiteit te stimuleren rondom een specifiek probleem. Wij gebruiken het fileprobleem om de werking van lift-off te demonstreren. Met de ervaring die onze opdrachtgevers in deze sessie opdoen, kunnen ze in hun eigen organisatie grote uitdagingen effectiever oplossen.

geradbraakt tot de laatste creativiteit op tafel komt

Lift-off is een concept dat verder gaat waar logisch redeneren, politiek en wetenschap ophouden. Het houdt de deelnemers ondersteboven en schudt ze volledig leeg tot alle creativiteit op tafel ligt. En dan begint de constructie van oplossingen…

Omdat wij inzien dat het fileprobleem geen varkentje is dat onze Incentronauten in hun eentje wel even zullen wassen, zijn innovatieve opdrachtgevers geselecteerd om mee te doen. Zo kunnen deze organisaties met eigen ogen de werkwijze zien en vooral de kracht van het collectieve oplossend vermogen ervaren.

na de lift-off is de overheid aan zet

De hele sessie duurt slechts vier uur, en de uitkomsten ervan zullen in de vorm van een whitepaper worden aangeboden aan het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Wil jij meedoen op de laatste open plekken en ervaren wat lift-off voor jouw organisatie kan betekenen? Meld je dan nu snel aan via onderstaand formulier. Voor meer informatie en inspiratie kun je hier verder lezen:

Meer over lift-off sessies