Teambuilding in de sneeuw

Het was afgelopen weekend weer zo ver: het jaarlijkse wintersport-uitje met collega’s! Donderdagavond met twee bussen vol Incentronauten richting Oostenrijk vertrokken, om vrijdagochtend om 10:00u met onze ski’s en boards richting de piste te gaan.

Er is goed gesport, goed gedronken, minder goed gegeten, en net iets te weinig geslapen. Maar wat was het toch weer een fijn weekend. Het bierquotum voor 2017 is door velen al bereikt, maar we hebben lol gehad, bijgepraat met collega’s die we lang niet meer gesproken hebben, en nieuwe collega’s leren kennen. En vooral niet gepraat over werk. Is ook wel eens goed.

Hieronder is een kleine impressie van afgelopen weekend te vinden. Ook maakte Incentronaut Jeroen Ooms -zoals gewoonlijk- een mooie aftermovie. Axamer Lizum, je was weer fijn!

Meer weten over onze cultuur en onze vacatures? Join the #worldofincentro

Meer over werken bij Incentro

meer weten? neem contact met ons op