Connecting op Hippo Connect

Als Partner of the Year heeft Incentro een keynote verzorgd tijdens Hippo Connect. Centraal in het verhaal stond de manier waarop je Hippo kunt integreren met andere platformen. Het open karakter is een belangrijke kracht van Hippo. En daarin vullen Incentro en Hippo elkaar mooi aan.

“Ik haal veel voldoening uit mijn werk als ik verschillende best-in-business systemen kan laten samenwerken om gezamenlijk een doel te bereiken voor de klant. Een doel dat geen van de systemen afzonderlijk zou kunnen bereiken.” – Jens Kooij, online consultant

De kunst van het samenwerken

De kunst is namelijk om verschillende best of breed systemen goed met elkaar te laten samenwerken. Daarvoor moeten systemen niet alleen technisch met elkaar kunnen samenwerken, maar ook de diverse organisaties. Alleen dan kun je veiligstellen dat de verbinding onderhouden wordt. Dat wat vandaag werkt, morgen ook nog werkt.

Een belangrijke kracht van Incentro zit niet alleen in de techniek, maar ook in de manier om verschillende partijen bij elkaar te brengen, de goede samenwerking op te zetten en onderhouden.

Lees meer over Hippo

Technische Hippo connecties

Een voorbeeld dat hierbij werd gegeven is de connectie tussen Hippo en Intershop. Op verzoek van een klant bouwde Incentro een technische connectie en bracht deze partijen bij elkaar. Resultaat is een geïntegreerde klantsite, die draait op het krachtige Hippo CMS en waarvan de shop via Intershop gemanaged wordt . Een connectie die nu blijvend wordt ondersteund en onderhouden, door alle samenwerkende partijen.

Ondertussen is Incentro met nog drie dergelijke connecties bezig. Meer weten? Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.