Het vernieuwde Incentro Santander

Maandagochtend 7 november: eindelijk is het zover. Van de kleine, vochtige kelder in een statig oud Spaans pand, naar een modern, strak en speels Incentro-branded kantoor. Estamos felices! Waar ons kantoor voorheen onder deed voor de andere Incentro-vestigingen, vinden wij in Spanje dat het er nu met kop en schouders bovenuit steekt ;- )

Waar we in de maand oktober vooral bezig waren met het demonteren van het oude kantoor (zie foto), waren we begin deze maand druk met verhuizen. En vandaag was de eerste echte werkdag in onze nieuwe thuishaven.

schermafbeelding-2016-11-07-om-14-01-11

meer ruimte voor nóg meer Incentronauten
gaaf kantoor voor een flinke dosis inspiratie
betere voorzieningen voor nóg beter werk

In de avond van 7 november zijn klanten, familie, Nederlandse collega’s en andere belangstellenden naar het nieuwe kantoor gekomen voor een openingsceremo… eh borrel. Monica Castro (Online consultant Incentro Santander) over het nieuwe kantoor: ”I was so surprised and shocked when I saw the office for the first time that the only words I could articulate were “WOW!” Running from one side to another, each space is great: meeting rooms, a game room, the tables, the stands … Every detail … We even have a swing and a cocktail bar! Today we all feel more than ever proud to work at Incentro, definitely a great place/office to work.”

We hebben afgelopen tijd hard gewerkt met z’n allen, en dat mag beloond worden. Een frisse, nieuwe plek kan alleen maar tot inspiratie, geluk en nog meer moois leiden! – Krein-Jan Hilbers, Directeur Santander

Wil jij sfeer komen proeven in Spanje? De koffie staat altijd klaar, en er zijn altijd wel Spaanse Incentronauten in voor een goed gesprek. Hasta Pronto?! Nog niet bekend met de Spaanse dienstverlening?

Meer over IT-beheer in Spanje

spain5  spain2  incentro-santander-lunch  spain3  spain4  spain7  spain6  spain8

meer weten? neem contact met ons op