De grote ‘Ja, maar wat als alles lukt’-show

Inspirerende avond in Werkspoorkathedraal Utrecht – 12 oktober 2016

Twee keer per jaar organiseert Incentro voor al haar medewerkers een gezamenlijke Business Meeting. Half oktober was de industriële en inspirerende Werkspoorkathedraal in Utrecht- waar ook onze nieuwste vestiging Incentro Digital Commerce gevestigd is – het decor van avond.

Een Business Meeting is een avond waarop we onze Incentronauten vertellen waar Incentro staat en wat voor gave ontwikkelingen de organisatie doormaakt. Maar ook een avond om open te zijn naar elkaar en elkaar te inspireren. Dit betekent dus enerzijds open zijn over dingen die lukken, maar anderzijds ook open zijn over dingen die misschien niet zijn uitgepakt zoals we wilden. Daarom is deze editie omgedoopt tot de “Ja, maar wat als alles lukt?” show.

inzicht en inspiratie

Incentro board-lid Mathijs Kreugel trapte op humoristische wijze af met een top 5 van ontwikkelingen van het afgelopen jaar: onze nieuwe website, het lean start-up initiatief, Istanbul, Australië en Kenia. Hij concludeerde samen met het publiek dat niet alles gelukt is. Gelukkig maar! Bij Incentro vinden we dat iedereen het recht heeft op zijn eigen fouten – alleen dan ontstaat er voldoende innovatie. Daarna nam board-collega Paul Baan het stokje over met inzichten opgedaan tijdens zijn sabbatical. Dat ging vooral over hoe je succesvol een organisatiecultuur kunt bewaken. En hij zei – vlak voor hij druk rondwandelend van het podium struikelde – dat hij rustiger was geworden? Incentronauten weten gelukkig wel beter…

scherven brengen geluk

Wie bleek nu beter deze avond te kunnen bekronen dan keynote spreker Marc de Hond? In zijn theatershow Scherven brengen geluk, vertelt De Hond over zijn leven in een rolstoel, en hoe het grote drama dat hem overkwam hem uiteindelijk ook veel moois opleverde. Het nieuwe leven van een optimist, een inspirerend verhaal over kracht, acceptatie en optimisme. En daar sluit Incentro zich volledig bij aan. Maak van wat in eerste instantie een hindernis of obstakel lijkt, iets wat je juist veel kan brengen.

meem_20161012_d800e_1668

meem_20161012_d800e_1854

meem_20161012_d800e_1757

meer weten? neem contact met ons op