the world is made of boats and barbecues 

Weer of geen weer: bij Incentro vinden we het altijd tijd voor BBQ’s. Vorige week verzamelden ruim 100 klanten, partners en Incentronauten zich aan de Parkhaven in Rotterdam voor de jaarlijkse editie van de Incentro BBQ boot: en exact om 17:00u brak de zon door en op het achterdek van de Smaragd 1.

Het thema voor dit jaar was een heuse Spaanse Fiesta: compleet met tapas, Spaanse outfits en natuurlijk de gepassioneerde gitaarmuziek van de Spaanse band Amigos Latinos. Onder het genot van een drankje werden nieuwe contacten gelegd, projecten besproken en successen gevierd. Hieronder een kleine impressie van de avond:

We zien jullie graag weer tijdens de volgende editie in de zomer van 2017, heb je suggesties voor het boot-thema? Die zijn altijd welkom!

bbq1 bbq2  bbq4 bbq3

meer weten? neem contact met ons op