20 jaar incentro werd gevierd, en hóe!

Een paar weekenden geleden, op 21 mei om precies te zijn, verenigden alle incentronauten uit Nederland, Spanje en Turkije zich op het Incentro Festival. Een Festival in het teken van happiness. Een 20-jarig jubileum laat je niet zomaar voorbij gaan, toch? Een korte samenvatting voor degenen die hier niet bij waren.

incentro festival

Een lange rij Incentronauten en hun partners vormde zich bij de bushalte vanaf het vakantiepark waar we verbleven. Deze was omgetoverd tot Incentro-bushalte, waarvandaan de bussen ons naar het Incentro Festival brachten. Vanaf 16u druppelden de eerste mensen binnen op het festivalterrein, met een groot podium, een fonteinbar, food trucks met typisch Nederlands, Spaans en Turks eten, een shisha-lounge, een barista, een merchandise hoek, een ehbo-post (die gelukkig weinig is bezocht), en in het midden een reusachtige Incentro-raket. Want wat moeten Incentronauten zonder raket.

Het was een superfeest, waar nog lang over nagepraat wordt.

 

typhoon

Internationale bands als Engin Eren (Turks) en Los Chigros (Spaans) traden op, maar ook onze eigen inspirator, vriend en artiest van Hollandse bodem Typhoon gaf een geweldig optreden. En een feest is geen feest als FeestDJ Ruud er niet is geweest. Maar ook dankzij DJ Flamboyant werd de avond dansend en springend afgesloten, waarna de bussen ons weer terugbrachten naar het vakantiepark. De volgende dag was er een gezamenlijk ontbijt en hebben de echte fanatiekelingen nog een bezoek gebracht aan het zwemparadijs. Er was niemand die aan het eind van het weekend zonder grote glimlach weer huiswaarts ging

festival typhoon incentro

meer weten? neem contact met ons op