“ouders van incentro”: bijzondere ervaring

Vrijdag 22 november 2013 organiseerde Incentro voor de eerste maal het “Ouders van Incentro” event. Deze avond is bedoeld om de ouders van Incentronauten te laten zien wat Incentro doet, met wie, hoe en waar. Veel Incentronauten voelden een soort spanning die nog het beste was te vergelijken met een ouderavond van vroeger; “wat zouden ze er van vinden?”. Die spanning bleek geheel overbodig.

van nelle

De avond verliep opvallend ontspannen en er was veel interesse vanuit de aanwezige ouders. Ook de rondleiding door de Van Nelle fabriek in Rotterdam, waar de Rotterdamse vestiging sinds kort gevestigd is, werd gewaardeerd. Deze locatie is dan ook een fraai stuk erfgoed waar veel mooie verhalen over te vertellen zijn.

Na zoveel enthousiaste reacties kan het niet anders of dit initiatief gaat navolging krijgen! In ieder geval nogmaals dank aan alle aanwezige ouders voor hun getoonde interesse, en mochten er alsnog vragen zijn, dan weet u aan wie ze te stellen!

meer weten? neem contact met ons op