incentro realiseert bedrijfssite van sligro in GX XperienCentral

Sligro Food Group heeft zijn corporate website vernieuwd. De nieuwe site draait op XperienCentral, het in 2013 vernieuwde CMS van GX Software. Ook de voorkant heeft een nieuwe, beeldrijke vormgeving gekregen.

Dit project bestond uit mooie uitdagingen: een klant die een gloednieuw CMS in gebruik neemt, een tweetalige website, de publicatie van financiële gegevens en mede daardoor een knetterharde deadline. No room for error, maar daar houden we van!” – Joost van der Land, consultant Incentro & tuinder

De wens voor een nieuwe coörporate website ontstond onder andere doordat de look-and-feel van de oude website, niet paste bij de uitstraling die Sligro wil uitdragen. Daarnaast was de website geïmplementeerd in een verouderde versie van Sharepoint, die niet meer ondersteund werd door de organisatie.

Incentro heeft tot volle teverdenheid van Sligro de site voor de harde deadline opgeleverd. Lees de gehele case.

Over Sligro Food Group

Sligro Food Group, ooit begonnen in 1935 als Slippens Groothandel, omvat onder andere zelfbedieningsgroothandel Sligro, supermarktketen EMTÉ en het bedrijf Van Hoeckel dat de institutionele markt bedient. In 2013 draaide het bedrijf een omzet van circa 2,5 miljard; het gemiddeld aantal personeelsleden op fulltime basis was ruim 5800.

meer weten? neem contact met ons op