incentro opnieuw geselecteerd door studieverenigingen voor it talent debate 2014

Ook in 2014 is Incentro door Nederlandse hbo en wo studieverenigingen geselecteerd om mee te doen aan het IT Talent Debate. In 2013 werd de eerste editie georganiseerd, de vele goede reacties hebben ervoor gezorgd dat er meteen een vervolg gepland werd.

debatten

Tijdens IT Talent Debate 2014 staan 10 IT werkgevers tegenover een volle zaal studenten in een inhoudelijk debat over bedrijfscultuur, trends en innovaties, maatschappelijke thema’s met betrekking tot IT. Met name het inhoudelijke karakter maakt dit een bijzonder event, door studenten als plezierig ervaren. Geen recruiters, geen “banenbeurs”, maar inhoudelijke debatten over de toekomst van IT en de rol van zowel de werkgever als de werknemer daarin.

Elk bedrijf dat deel wil nemen aan het IT Talent Debate stuurt een pitch in. Na beoordeling door de Raad van Advies, bestaande uit HBO en WO IT-studenten vanuit het hele land, zijn tien bedrijven geselecteerd voor deelname. Incentro is trots dat we opnieuw van de partij mogen zijn.

great place to work

Met de recente benoeming tot Great Place to Work op zak, en de al jaren aanhoudende groei van de organisatie is de behoefte aan gepassioneerd talent groot. Het IT Talent Debate is daarom voor Incentro een uitgelezen manier om met de talenten van de toekomst op een inhoudelijke manier in gesprek te gaan.

Het IT Talent Debate is dit jaar op 23 mei in Amsterdam. Voor meer informatie en registratie (alleen voor studenten), zie de website van het IT Talent Debate. Ook werken bij een Great Place to Work? Neem een kijkje bij onze vacatures!

meer weten? neem contact met ons op