2,5 jaar geleden solliciteerde ik bij Incentro. Volgens hen paste ik perfect in het nieuwe Automation team. Hier zou RPA een centrale rol gaan spelen. Ondanks dat ik toen nog onbekend was met deze techniek, ben ik nu lead developer van ons team. In dit artikel deel ik mijn verhaal.

RPA was voor mij nog een onbekende techniek, maar nadat ik me over het onderwerp had ingelezen werd ik al snel enthousiast! Dit was zeker iets voor mij. Twee gesprekken later kreeg ik een aanbod. Ik zou de allereerste toegewijde medewerker van het team worden.

Aangezien ik net doorstroomde vanuit de universiteit, voelde deze uitdaging aanvankelijk nogal enerverend. Maar het leek mij ook juist heel tof om een propositie van de grond af op te mogen bouwen. Dus: vol goede moed heb ik het aanbod geaccepteerd. En daar heb ik geen moment spijt van gehad.

Dankzij de overkoepelende structuur van Incentro is het zo dat elke propositie binnen het bedrijf mag genieten van volledige autonomie. Zo gold dat ook voor de nieuwe Automation propositie waar ik nu deel van uitmaak. Het mooie hieraan is dat we een dynamische en energieke ‘start-up achtige’ cultuur hebben, maar dan met de voordelen van een volwassen bedrijf.

Hierdoor ben ik van begin af aan met een heleboel dingen betrokken geweest. Onder andere:

  • Code standaarden opstellen

  • Nieuwe collega’s aannemen en opleiden

  • Nieuwe tools onderzoeken

  • Demo’s maken

  • Het opstellen van ons eigen coding framework

  • En natuurlijk het ontwikkelen van nieuwe robots voor onze klanten

Gaandeweg heb ik ontdekt welke taken ik écht leuk vind om te doen. En daarin krijg je bij Incentro vervolgens weer helemaal de vrijheid om je eigen pad in te kiezen. Dankzij die vrijheid en autonomie hebben we ondertussen een snel groeiend team vol gemotiveerde en gepassioneerde collega’s.

Die passie en motivatie vertaalt zich in de praktijk naar een geweldige dosis energie. In alles wat we doen kun je zien dat iedereen zich er echt bij betrokken voelt. Vooral door de hoogtepunten te vieren, maar ook zeker de dieptepunten te delen. Doordat we open communicatie hoog in het vaandel houden, heeft iedere stem en elke mening dus ook echt betekenis. Zo blijft iedereen in hun waarde, en kunnen we die grote dosis energie dus ook altijd bij elkaar kwijt!

Klinkt dit als een pad dat je ook graag wilt bewandelen?

Neem contact op.