Event
Mendix

Mendix World 2020

Op 3 en 4 juni vindt in Ahoy Rotterdam het grootste low-code event van de wereld plaats; Mendix World 2020. Bijna 5.000 bezoekers uit meer dan 30 landen van meer dan 1.100 bedrijven bezochten Mendix World in april 2019. Ben jij er dit jaar (weer) bij?!

Wat kun je verwachten?

Twee dagen bomvol inspiratie op het gebied van technologie en heel veel inspirerende verhalen van de digitale ontdekkingsreis van veel bedrijven. Het belooft weer een heel mooi event te worden waarin ruime gelegenheid is om elkaar weer te spreken en nieuwe mensen te leren kennen.

Als Platinum sponsor is Incentro vertegenwoordigd en mogen we je deelname aan dit event kosteloos aanbieden. Meld je op tijd aan bij duco.zitman@incentro.com zodat je tickets gegarandeerd zijn.

Over Mendix World

Mendix World is het belangrijkste wereldwijde evenement voor iedereen die serieus bezig is met low-code applicatie-ontwikkeling en digitale innovatie in de onderneming. Deelnemers kunnen zich verheugen op boeiende breakout-sessies en inspirerende keynote-sessies van de beste visionairs en experts in de branche.

Tijdens Mendix World worden Business- & IT-managers uit alle hoeken van de wereld uitgedaagd om de grenzen voor productinnovatie te verleggen, te experimenteren met nieuwe technologie en nieuwe manieren te vinden om met klanten in contact te komen. Go Make It!

Details
When:

June 3, 2020

From

10:00 - 18:30

Where

Rotterdam Ahoy

The Netherlands

Share article via