Mendix

We provide all kinds of Mendix services. All the way up the stack.

Na een uitvoerige audit door Mendix heeft Incentro het hoogste delivery label Professional gekregen als eerste partner binnen het wereldwijde partnernetwerk. En daar zijn we trots op! De kwaliteit van de geleverde dienstverlening wordt beoordeelt over verschillende assen o.a.:

  • Aantal & level van gecertificeerde developers.
  • Delivery expertise
  • Klantbeoordelingen
  • Support mogelijkheden

Awards & nominations

Webby Logo

Over mendix

Met Mendix ben je in staat multi-device, multi-channel enterprise applicaties met jouw eigen data model, a business logica, process flows en integraties op basis van visuele modellen te ontwikkelen. Zelf gebruikt Mendix nog best ingewikkelde termen om de kracht van Mendix te beschrijven. Maar eigenlijk is het heel simpel.

De business dirigeert

Stel dat je met een samengesteld team vanuit de business en IT in een zelfde omgeving kunt samenwerken aan het bedenken, vormgeven en realiseren van business applicaties. En dat die business applicaties moeiteloos aansluiten op de zware en complexe bestaande IT infrastructuur die jouw organisatie kent. En dat het ontwikkelen van die applicaties daarmee eerder een kwestie van dagen of weken is, dan van weken of maanden. Je hebt zojuist Mendix bedacht.

Wat onderscheid mendix?

Mendix combineert een visuele vorm van ontwikkelen (zonder programmeren) met drag-and-drop functionaliteit voor business analisten met moderne agile ontwikkelmethodieken. Daarbij biedt Mendix op sociale technologieen geënte samenwerking voor de projectleden. De Mendix app store biedt reeds bestaande functionele componenten aan, die naadloos kunnen worden ingepast in jouw eigen Mendix applicatie. En een schaalbare cloud vormt de basis voor hoge performance en betrouwbaarheid in de beschikbaarheid van jouw applicatie.

Bart Klaver

As a sales consultant I am responsible for the digital commerce service line of Incentro. I believe that a strong partnership is a critical succes factor to achieve shared goals. How can we make make your modernize your digital commerce? Let’s get in touch!

T: +31 (0)6 2932 5494

Do you want to know more?

Leave your contact details behind.