News
Emerce

Incentro in emerce 100! KE

Vandaag hebben Incentro, ICT consultancy bedrijf met 100% focus op Enterprise Information Management, en Pentaho, leverancier van krachtige open source Business Intelligence software, een trainingscontract getekend. Dit betekent dat Incentro vanaf heden de officiële trainingen van Pentaho in de Benelux gaat verzorgen. De eerste trainingen zullen plaatsvinden in het tweede kwartaal van 2014.

Incentro en Pentaho tekenden in 2009 een partnership en werken sindsdien nauw samen. In die tijd implementeerde Incentro software van Pentaho bij vele klanten, zowel om data te integreren (ETL, big data integratie) als om data te visualiseren (reporting, analyse, dashboarding, data mining). En met succes. Zo viel een van de implementaties vorig jaar in de prijzen bij de verkiezing van de Nederlandse BI Award.

Julien Hofstede, koploper op het gebied van Pentaho bij Incentro en gecertificeerd Pentaho trainer, is blij met het trainingscontract:

“In de afgelopen jaren neemt het gebruik van Pentaho bij de grotere bedrijven in Nederland een vlucht. Daarmee neemt ook de vraag naar Pentaho trainingen sterk toe. Als Pentaho kenner en liefhebber verheug ik me erop mijn kennis en ervaring te delen en hoop ik anderen net zo enthousiast te maken over Pentaho software als ik zelf ben”.

Ook Erik Nolten, channel director EMEA en APAC, is blij me de geïntensiveerde samenwerking:

“Met de groeiende interesse voor Pentaho in de Benelux, is een goede lokale trainingspartner cruciaal. Julien is recentelijk geslaagd voor het Pentaho trainers examen en Incentro heeft inmiddels veel implementatie ervaring. Incentro was daarom een logische keuze.”

over pentaho

Pentaho levert de toekomst van business analyses. Pentaho’s open source afkomst drijft continue innovatie van een modern, geïntegreerd en embeddable platform, gebouwd voor krachtige business analyses, inclusief big data. Pentaho’s platform bevat krachtige functionaliteit voor data ontsluiting, visualisatie, integratie, analyse en mining voor een scherpe prijs.

over incentro

Incentro is een ICT consultancy bedrijf met 100% focus op Enterprise Information Management, het vakgebied dat Business Intelligence, Content Management en Enterprise Search samenbrengt. Door deze focus kan Incentro als geen ander informatie verrijkt, relevant en compleet organiseren voor haar opdrachtgevers. Ze richt zich op de bovenkant van de markt, zowel bedrijfsleven als overheid. Incentro heeft bewezen dat de ingeslagen weg tot succes leidt. Zo viel het bedrijf in de prijzen bij de Deloitte Benelux Technology Fast 50 en werd het tot Great Place to Work in Nederland.

Share article via